ΕΤΑΙΡEΙΑ

Η εταιρεία μας2

 

Η εταιρεία BAVELEC Γ.ΜΠΑΒΑΡΕΖΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια με την εμπορία ηλεκτρολογικού υλικού δίνοντας συμβουλές και παρέχοντας αξιόπιστες λύσεις σε τεχνικές εταιρείες και ηλεκτρολόγους .

Από το 1999 εισάγει αποκλειστικά για την Ελλάδα από την ευρωπαική αγορά τον προκαλωδιωμένο σωλήνα που είναι σωλήνας από πολυπροπυλένιο που εμπεριέχει αγωγούς  ( ΝΥΑ ) η καλώδια ( ΝΥΥ, ΝΥΜ ,τηλεφώνου ,UTP ,συναγερμού κ.τλ ) η σύρμα ( σαν οδηγό ) για εγκαταστάσεις μέσα στο μπετόν καθώς και για χωνευτές η επιδαπέδιες εγκατάστασεις .

Τα τελευταία χρόνια σε μια προσπάθεια να μεγαλώσουμε τη γκάμα των προϊόντων μας κάναμε συνεργασίες με εργοστάσια παραγωγής σωλήνων για ηλεκτροφωτισμούς δρόμων και φωτοβολταϊκών πάρκων .

Ετσι από το 2006 συνεργαστήκαμε με την εταιρεία POLIECO και διανέμουμε σε όλη την Ελλάδα τις σωλήνες πολυαιθυλενίου-διπλού τοιχώματος cavidotto ) .

Το 2010 συμπληρώθηκε εκ νέου η γκάμα των προιόντων της εταιρείας  με τη συνεργασία με την εταιρεία PM παρέχοντας σωλήνες μεσαίου τύπου 750Ν ίσιες για εξωτερικές εγκαταστάσεις με τα αντίστοιχα εξαρτήματα τους καθώς και σωλήνες σπιράλ HALOGENE ZERO  ICTA 3422 .

To 2012 και το 2013  προσθέσαμε τα όργανα METREL και τα φρεάτια βαρέως τύπου ΚΙΟ .

Η έδρα της εταιρείας είναι στο Νέο Ψυχικό σε ιδιόκτητο κτίριο και τα εμπορεύματα της εταιρείας στο Κορωπί σε συνεργασία με εταιρεία LOGISTICS .

Η συνέπεια και η αμεσότητα προς τον πελάτη και η προσπάθεια για χαμηλότερες τιμές κάνει την εταιρεία BAVELEC να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.