• Φρεάτια βαρέως τύπου από σύνθετο υλικό

  Τα καπάκια φρεατίων ΚΙΟ είναι κατασκευασμένα από σύνθετο  υλικό και ζυγίζουν 70% λιγότερο από τα χυτοσιδηρά Ετσι έχουν φθηνότερη μεταφορά και προπαντός δεν τα κλέβουν!!

  Φρεάτια βαρέως τύπου από σύνθετο υλικό
   
 • Εγκατάσταση σωλήνων «cavidotto»

  Αντικαθιστώντας τις παραδοσιακές ευθύγραμμες σωλήνες PVC οι σωλήνες πολυαιθυλενίου cavidotto είναι σπιράλ και πιό ευέλικτες στην τοποθέτησή τους .

  Εγκατάσταση σωλήνων «cavidotto»
   
 • Εγκατάσταση σε μπετό με προκαλωδιωμένο σωλήνα

  Ξετυλίγουμε την αντίστοιχη κουλούρα και δένουμε στα σίδερα της πλάκας αφού πρώτα έχουμε καρφώσει τα κουτιά σποτ και ανοίξει τις αντίστοιχες τρύπες στον ξυλότυπο .Ευκολα και απλά έχουμε κάνει δύο δουλειές σε μία !!!!.

  Εγκατάσταση σε μπετό με προκαλωδιωμένο σωλήνα
   
 • Εγκατάσταση σε τοίχο με προακαλωδιωμένο σωλήνα

  Ο χρόνος εγκατάστασης των σωληνώσεων μπορεί να είναι ελάχιστα περισσότερος αλλά συνολικά έχουμε κέρδος 40% περίπου.Ο ηλεκτρολόγος μπορεί να δουλέψει μόνος του με την βοήθεια της ανέμης ξετυλίγματος .

  Εγκατάσταση σε τοίχο με προακαλωδιωμένο σωλήνα
   

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

Η εταιρεία Γ.Μπαβαρέζος και σία ε.ε με βάση την γνώση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων παρέχει υπηρεσίες επισκευών και εγκαταστάσεων στην ευρύτερη περιοχή της έδρας της ( Νέο Ψυχικό ) και των βορείων προαστείων .Η πολύχρονη πείρα μας καθώς και η αμεσότητα και ο επαγγελματισμός δίνουν τη δυνατότητα στον πελάτη να λύσει κάθε πρόβλημα ηλεκτρολογικής φύσεως .Στην έδρα της επιχείρησης λειτουργεί κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού όπου μπορεί ο πελάτης άμεσα να προμηθευτεί από μία μεγάλη γκάμα ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών ειδών .

Το τηλέφωνο επικοινωνίας του καταστήματος είναι 210-6747542 και το fax είναι 212-2222659 .Για εξυπηρέτηση  βλαβών έκτακτης ανάγκης το τηλέφωνο είναι 6956204223  .Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά και να λύσουμε κάθε ηλεκτρολογικό πρόβλημα που έχετε καθώς και συμβουλές για οικονομικότερη ηλεκτρολογική εγκατάσταση .

Με εκτίμηση

Γιώργος Μπαβαρέζος