Υπηρεσίες Bavelec - Ταηλέφωνα - Data - Τοποθέτηση Κεραίας Τηλεόρασης

Στις υπηρεσίες της ψυχαγωγίας, της συνδεσιμότητας και της επικοινωνίας σας

Πέρα από τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, στην Γ. Μπαβαρέζος και ΣΙΑ ΕΕ αναλαμβάνουμε και το σύνολο των εγκαταστάσεων που αφορούν τη συνδεσιμότητα, την επικοινωνία και την ψυχαγωγία σας. Συγκεκριμένα:

  • Εγκατάσταση ατομικής ή κεντρικής κεραίας και πιάτου τηλεόρασης, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα για ασφαλή σύνδεση, καλαίσθητη οργάνωση καλωδίων και φυσικά για τέλεια λήψη σήματος σε όλους τους απαραίτητους χώρους.
  • Εγκατάσταση σύνδεσης στο διαδίκτυο ADSL και τοποθέτηση router, συνδέσεων ηλεκτρονικού υπολογιστή ή φάρμας υπολογιστών και server, καθώς και συστημάτων μεταφοράς και αποθήκευσης δεδομένων (data, software κ.λπ.).
  • Εγκατάσταση τηλεφώνων και τηλεφωνικών κέντρων, με ειδική μελέτη των καλωδιώσεων ώστε να διασφαλιστεί τόσο η άψογη λειτουργία του τηλεφωνικού δικτύου που θέλετε, η κάλυψη των αναγκών συνδεσιμότητας σε όλους τους απαραίτητους χώρους και φυσικά το ιδανικό αισθητικό αποτέλεσμα για τον χώρο και τους χρήστες του.

Το ειδικό συνεργείο της Γ. Μπαβαρέζος και ΣΙΑ ΕΕ μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα σε κάθε μια από τις παραπάνω ανάγκες στις περιοχές του Ν. Ψυχικού, Ψυχικού, Φιλοθέης, Γαλατσίου, Χολαργού, Παπάγου, Χαλανδρίου, Κάτω Χαλανδρίου και Κατεχάκης.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας καλώντας το 210 6747542 ή στέλνοντας mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση bavelec@gmail.com, και δείτε πως οι λύσεις μας μπορούν να απαντήσουν στις ανάγκες σας, με τον πιο επωφελή και οικονομικό τρόπο.