Υπηρεσίες Bavelec - Θυροτηλέφωνα - Θυροτηλεοράσεις Εγκατάσταση

Εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών για αποτελεσματικό έλεγχο και προστασία

Σήμερα, η ύπαρξη θυροτηλεφώνου και θυροτηλεόρασης στις εισόδους των κατοικιών, των πολυκατοικιών και των συγκροτημάτων γραφείων δεν είναι πολυτέλεια αλλά ένας πολύ σημαντικός παράγοντας προστασίας των ίδιων των κατοίκων ή εργαζόμενων και των περιουσιακών τους στοιχείων. Γι’ αυτό και στην Γ. Μπαβαρέζος και ΣΙΑ ΕΕ μπορούμε να ανταποκριθούμε με ευθύνη, αποτελεσματικότητα, τεχνογνωσία και τις υψηλότερες τεχνολογικές προδιαγραφές για κάθε τέτοιο έργο. Συγκεκριμένα:

  • Αντικαθιστούμε τον παλιό πίνακα με τα κουδούνια σας με σύγχρονα συστήματα οπτικοακουστικού ελέγχου εισόδων, αξιοποιώντας τις ήδη υπάρχουσες καλωδιώσεις ώστε να απαιτούνται ελάχιστες έως και καθόλου επεμβάσεις (σκαψίματα, μερεμέτια κ.λπ.).
  • Επιλέγουμε τα πλέον προηγμένα και αναγνωρισμένα συστήματα ελέγχου και συσκευές, συνεργαζόμενοι αποκλειστικά με την RAKSON AE, Την εξειδικευμένη εταιρεία στα συστήματα ασφαλείας, συναγερμού, πυρανίχνευσης και κλειστών κυκλωμάτων TV, αντιπρόσωπο και εισαγωγέα των θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων Bitron και Golmar.
  • Ελέγχουμε την εγκατάσταση και φροντίζουμε για την άψογη λειτουργία της σε κάθε διαμέρισμα ή χώρο της κατοικίας σας, ώστε να μπορείτε να έχετε άρτια εικόνα και ενδελεχή έλεγχο της εισόδου σας, 24 ώρες το 24ωρο, χειμώνα – καλοκαίρι.
  • Φροντίζουμε σε κάθε μας προσφορά να ανιχνεύσουμε τις ρεαλιστικές σας ανάγκες, να επιλέξουμε το καταλληλότερο τρόπο κάλυψής τους, ώστε να σας προσφέρουμε το πιο αποδοτικό σύστημα στην πιο ανταγωνιστική και συμφέρουσα τιμή.

Για κάθε κατοικία, πολυκατοικία, συγκρότημα γραφείων στις περιοχές του Ν. Ψυχικού, Ψυχικού, Φιλοθέης, Γαλατσίου, Χολαργού, Παπάγου, Χαλανδρίου, Κάτω Χαλανδρίου και Κατεχάκης που έχει ανάγκη υψηλού επιπέδου προστασία με σύγχρονες εγκαταστάσεις θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων, η απάντηση είναι Γ. Μπαβαρέζος και ΣΙΑ ΕΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για όποια απορία έχετε σχετικά με τις παραμέτρους και το χρόνο υλοποίησης και παράδοσης του έργου από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 210 6747542  ή μέσω email στο bavelec@gmail.com.