ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – ΒΛΑΒΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Στη διάθεσή σας για την αποκατάσταση κάθε βλάβης και την επισκευή της ηλεκτρολογικής σας εγκατάστασης

Στην Γ. Μπαβαρέζος και ΣΙΑ ΕΕ γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για την καθημερινότητα μιας οικογένειας, ενός καταστήματος ή μιας εταιρείας να λειτουργεί απρόσκοπτα η ηλεκτρολογική εγκατάσταση του χώρου στον οποίο στεγάζεται. Γι’ αυτό, οι εξειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σας για να αντιμετωπίσουν με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο βλάβες ηλεκτρολογικής φύσης και να προχωρήσουν στις απαραίτητες επισκευές, όπου απαιτούνται. Μεταξύ άλλων αξίζει να αναφερθούμε σε:

    • Υπερφορτώσεις δικτύων και βραχυκυκλώματα, με συχνή ένδειξη την πτώση του ρελέ στον πίνακα.
    • Χαλασμένες ή αποκολλημένες πρίζες, οι οποίες χρήζουν άμεση αντικατάσταση καθώς εγκυμονούν τον κίνδυνο καταστροφής της συνολικής εγκατάστασης.
    • Βλάβες θερμοσίφωνα και συστημάτων θέρμανσης νερού, που μπορεί να οφείλονται στην ασφάλεια, τον θερμοστάτη ή και τις αντιστάσεις της συσκευής.
    • Αντικαταστάσεις καμένων ασφαλειών που μπορεί να οφείλονται είτε σε βλάβη στον ηλεκτρολογικό πίνακα είτε στο ρολόι της ΔΕΗ.
    • Αντικαταστάσεις φθαρμένων καλωδίων ή στελεχών καλωδιώσεων που μπορεί να δημιουργήσουν βραχυκυκλώματα αλλά και να αναδειχθούν σοβαρή αιτία για ηλεκτροπληξία ή πρόκληση πυρκαγιάς στο χώρο.

Αυτά είναι μόνο κάποια από τις πιο ενδεικτικά παραδείγματα βλαβών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Σε κάθε περίπτωση και μόλις αντιληφθείτε ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά, μη διστάσετε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 210 6747542 και για επείγουσες περιπτώσεις στο 6956 204223.

Oι ηλεκτρολόγοι της Γ. Μπαβαρέζος και ΣΙΑ ΕΕ μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα σε κάθε βλάβη στις περιοχές του Ν. Ψυχικού, Ψυχικού, Φιλοθέης, Γαλατσίου, Χολαργού, Παπάγου, Χαλανδρίου, Κάτω Χαλανδρίου και Κατεχάκης επισκευάζοντας ο,τιδήποτε μπορεί να σας απειλήσει με διακοπή ρεύματος και καταστροφή της ηλεκτρολογικής σας εγκατάστασης.