ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις που συνδυάζουν ποιότητα και απόδοση σε κάθε χώρο

Χάρη στην εμπειρία μας, την άρτια κατάρτιση του προσωπικού μας και των συνεργατών μας αλλά και το σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε, στην Γ. Μπαβαρέζος και ΣΙΑ ΕΕ μπορούμε να αναλάβουμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία το σύνολο ηλεκτρικών εγκαταστάσεων που απαιτεί μια κατοικία, ένα κατάστημα ή ένα εταιρικό συγκρότημα. Κύριες προτεραιότητές μας είναι:

  • Η ολοκληρωμένη μελέτη των αναγκών σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κάθε χώρου και η λεπτομερέστατη πληροφόρηση του ιδιοκτήτη.
  • Ο σχεδιασμός προτάσεων βασισμένων στην οικονομική ευχέρεια των πελατών μας και στο προϋπολογισμένο κόστος.
  • Η πλήρη κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των πελατών μας, ιδιωτών, επαγγελματιών αλλά και εταιρειών.
  • Το ανώτερο αισθητικό αποτέλεσμα των εργασιών μας, ώστε να παραμένει αναλλοίωτη η εικόνα και η διακοσμητική ταυτότητα του χώρου.
  • Η παράδοση έργων που συνδυάζουν τον υψηλότερο βαθμό αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας.
  • Η χρήση αποκλειστικά και μόνο πιστοποιημένων υλικών για κάθε μας έργο ώστε να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή αντοχή του στη χρήση και τον χρόνο.

Με βάση αυτό τον πλαίσιο, η Γ. Μπαβαρέζος και ΣΙΑ ΕΕ αναλαμβάνει το την μελέτη και την ηλεκτρολογικής εγκατάστασης σε όλο το φάσμα των κτηρίων, καλύπτοντας το σύνολο του νομού Αττικής. Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και χρήσιμες συμβουλές και για τον δικό σας χώρο, μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα στο τηλέφωνο 210 6747542 ή στέλνοντας mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση bavelec.bletsas@gmail.com.